Een alarmsysteem van MolSier schrikt inbrekers af en zorgt voor een betere nachtrust

U moet er niet aan denken: indringers in uw huis terwijl uw kinderen liggen te slapen. Of de computers op kantoor vol vertrouwelijke documenten en bestanden worden gestolen... Een beveiligingsinstallatie schrikt inbrekers af, waarschuwt u én de meldkamer indien nodig en zorgt sowieso voor een betere nachtrust. Geheel afgestemd op uw wensen en budget. Indien gewenst volgens richtlijnen van uw verzekeraar en altijd volgens wettelijke voorschriften*.Alarm: MolSier levert systeem én service
MolSier levert, installeert en onderhoudt alarm-installaties. Voorkeursinstellingen worden meteen voor u geprgrameerd en mocht u toch nog technische ondersteuning nodig hebben, dan staan de vakkundige monteurs van MolSier voor u klaar.

Alarm bedienen: ook via iPhone of iPad
MolSier denkt mee en vooral vooruit. Over bijvoorbeeld onderhoud, veiligheid of bijvoorbeeld mogelijkheden van doormelding. Zodat het eindresultaat voldoet aan uw verwachtingen van nu én later. Denk hierbij aan:
  • voordelen van een onderhoudscontract
  • verschillende mogelijkheden voor doormelding naar bijv. meldkamer, smartphones e.d.
  • communicatie met alarmsysteem d.m.v. iPad, iPhone of andere smartphones
  • uw aanwezigheid te simuleren d.m.v. tijdschakelaars op uw verlichting
  • activeren van buitenverlichting d.m.v. schemer- of bewegingssensoren

Domotica; gemak dient de mens
Tijdens uw vakantie doet u geen oog dicht omdat u bang bent dat er bij u thuis wordt ingebroken. Met een aanwezigheidsimulatie ziet uw woning er bewoond uit; de van tevoren geprogrammeerde verlichting gaat automatisch aan en uit. Even het licht van de badkamer aan en daarna de slaapkamer, de rolluiken dicht... Een prettig gevoel tijdens uw afwezigheid. Maar ook als u gewoon thuis bent zijn er veel mogelijkheden. Als u midden in de nacht iets vreemds hoort, kunt u met één druk op de knop (in de slaapkamer) overal de verlichting aan schakelen. 

* VEB gecertificeerd
MolSier is gecertificeerd als VEB Erkend Installatiebedrijf.  Dit betekent dat wij  voor alle risiconiveaus (alarm)installaties mogen ontwerpen, installeren en opleveren. Dit is van toepassing als er waarborg moet zijn op een installatie die correct functioneert en voldoet aan de meest recent gestelde eisen. Tevens voldoet een installatie met certificaat of opleveringsbewijs aan de eisen die de meeste verzekeraars stellen aan alarm of andere systemen.

Meer informatie over alarm?
Overweegt u een alarmsysteem en wilt een persoonlijk advies? MolSier maakt een maatwerk plan, afgestemd op uw persoonlijke wensen. Bel 0299-320987 / 06-30392766 / 06-30392787 en maak een vrijblijvende afspraak. Of vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.
Reageer direct: vul het formulier in of bel 0299 320987

  De heer Mevrouw
Naam: *
Adres: *
Postcode: *
Woonplaats: *
Telefoon: *
Email: *
 
Toelichting:
 
  beantwoord mijn vraag via email
neem telefonisch contact met mij op