Camerabewaking voorkomt beroving of diefstal en geeft een veilig gevoel

Als winkelier krijgt u steeds meer te maken met diefstal of zelfs gewelddadige berovingen. Maar ook binnen kantoren, villa’s en woningen is de beveiligingscamera niet meer weg te denken. En dat is logisch, want camerabewaking schrikt mogelijke daders af, verhoogt de pakkans aanzienlijk en u voelt zich een stuk veiliger. MolSier levert, plaatst en onderhoudt beveiligingscamera’s. Voor bedrijven en particulieren, desgewenst in combinatie met alarm of intercom.

Camerabewaking is maatwerk
Elke situatie kan een andere invulling vragen als het gaat om wat er specifiek gezien moet worden op de camerabeelden en wat het doel is van de camerabewaking. En dat is altijd maatwerk, want iedere opdrachtgever heeft andere wensen en budgetten. Wilt u bijvoorbeeld ruim overzicht over een grote buitenplaats? Of wilt u juist ‘close up’ personen identificeren? MolSier adviseert en stelt een maatwerk plan van aanpak samen, afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren.

Camerabewaking via iPhone: MolSier maakt het mogelijk én betaalbaar!
Tegenwoordig kunt u vanaf elke plaats en op elk tijdstip uw camera’s checken via internet, uw iPad, iPhone of andere smartphones Onze adviseurs zijn op de hoogte van de laatste noviteiten en denken graag met u mee om zo binnen uw budget een preventieve en professionele camerabewaking te bieden. 

Meer weten over de mogelijkheden van camerabewaking?
Wilt u advies over camerabeveiliging bij u thuis of op de werkvloer? Bel 0299-320987 / 06-30392766 / 06-30392787 of vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan spoedig contact met u op.
Reageer direct: vul het formulier in of bel 0299 320987

  De heer Mevrouw
Naam: *
Adres: *
Postcode: *
Woonplaats: *
Telefoon: *
Email: *
 
Toelichting:
 
  beantwoord mijn vraag via email
neem telefonisch contact met mij op