Datanetwerken & Telefonie

Grote organisaties zijn vaak gebaat bij een professioneel datanetwerk en ook aan de werkplek thuis stellen particulieren steeds hogere eisen. MolSier ontwerpt en installeert datanetwerken. Voor zowel 1 als 100 werkplekken, desgewenst gecertificeerd getest. Denk hierbij aan kleinschalige aansluitingen voor de particulier of het compleet inrichten van grote data-installaties voor bedrijven.

Elke organisatie is anders en vergt een andere aanpak. Daarom is goed advies en een grondige voorbereiding van groot belang. Dat doen we met innovatieve oplossingen waar u zelf misschien nog niet aan had gedacht. Zo levert MolSier professionele datanetwerken die bijdragen aan de productiviteit van uw onderneming!

Voor een goede communicatie binnen uw onderneming of woning installeren wij ook telefooninstallaties die kunnen bestaan uit 1 analoge lijn met een enkel toestel tot meerdere ISDN-2 lijnen met meerdere telefoon toestellen. Bij het ontwerpen van een telefooninstallatie wordt goed gelet op gebruiksvriendelijkheid en bedrijfszekerheid, zodat u van uw investering jarenlang profijt zult hebben. Het combineren van uw intercomsysteem met de telefooncentrale biedt ook mogelijkheden om extra gebruikersgemak te halen uit de afzonderlijke systemen in uw onderneming.

Ook voor draadloos bellen in huis bent u bij Molsier aan het juiste adres. Wij leveren het gehele assortiment van Siemens, de marktleider in DECT telefonie.

Meer weten? Bel 0299-320987 en maak een vrijblijvende afspraak. We bespreken graag de mogelijkheden met u, de hoofdaannemer of projectontwikkelaar.
Reageer direct: vul het formulier in of bel 0299 320987

  De heer Mevrouw
Naam: *
Adres: *
Postcode: *
Woonplaats: *
Telefoon: *
Email: *
 
Toelichting:
 
  beantwoord mijn vraag via email
neem telefonisch contact met mij op