LED verlichting in en om het huis: veel voordelen, veel mogelijkheden. MolSier adviseert en installeert!

LED verlichting is hot! En da’s logisch want LED lampen bieden veel mogelijkheden en ontzettend veel voordelen ten opzichte van conventionele verlichting. Ze verbruiken minder stroom, gaan veel langer mee, gaan minder snel stuk, zijn beter voor het milieu en worden niet gloeiend warm. Bovendien zijn ze tegenwoordig goed te dimmen, verkrijgbaar in allerlei kleuren én steeds betaalbaarder!

MolSier, specialist in LED verlichting
MolSier past tegenwoordig in bijna elk particulier project LED verlichting toe en beschikt inmiddels over veel kennis en ervaring m.b.t. dit energiezuinige product.  » Bekijk hier onze referenties

Bekijk de mogelijkheden van LED verlichting in onze showroom
De elektriciëns van MolSier zijn gespecialiseerd in elektrotechnische installaties voor particuliere woningen. Daarbij horen ook zaken als alarm, verlichting, camerabewaking en domotica. Van ontwerp en advies tot levering, installatie en onderhoud. Of het nou gaat om een nieuwbouwhuis of een grote verbouwing/renovatie; MolSier ontzorgt u van A tot Z. Bijna alle producten kunnen in onze showroom (of bij andere klanten thuis) aan u worden gedemonstreerd. Denk hierbij aan schakelmateriaal, spots, dimmers en natuurlijk LED verlichting.

De voordelen van LED verlichting op een rij
  • Het lagere stroomverbruik van LED’s ziet u gelijk terug in uw energierekening. De gemiddelde LED lamp is namelijk tien keer zuiniger dan een halogeenlamp!
  • LED lampen worden nauwelijks warm. Dat is een stuk veiliger. Het brandgevaar is natuurlijk minder en de kinderen verbranden hun vingers niet meer aan gloeiende lampen.
  • LED’s gaan veel langer mee dan traditionele verlichting. Gemiddeld gaat een LED lamp circa tien keer langer mee dan een halogeenlamp, ongeveer vijf keer zo lang mee als een spaarlamp zeker 30 keer langer mee dan een gloeilamp.
  • Een LED lamp heeft geen gloeidraad zoals gloeilampen en halogeenlampen die hebben. Deze gloeidraad is kwetsbaar en gaat bij schokken en trillingen stuk. LED lampen kunnen dus beter tegen een stootje.
  • Naast het lagere energieverbruik zijn LED lampen ook beter te recyclen dan traditionele lampen. Bovendien hoeft u LED lampen niet te deponeren bij het chemisch afval maar kunt u ze gewoon in uw vuilnisbak bij de rest van het huisvuil stoppen.
  • De eerste generatie LED verlichting was niet goed dimbaar. Inmiddels zijn de LED lampen én de dimmers veel verder ontwikkeld en is LED verlichting prima te dimmen.
  • Door de opkomst van LED lampen in de Nederlandse huishoudens wordt er op steeds grotere schaal geproduceerd. De prijs is daarom structureel aan het zakken; LED wordt steeds goedkoper!

Wilt u meer informatie over LED verlichting of andere diensten/producten van MolSier? Bel 0299-320987 / 06-30392766 / 06-30392787 en maak een vrijblijvende afspraak, bijvoorbeeld in onze showroom in Volendam. Of vul onderstaand formulier in en we nemen spoedig contact met u op.
Reageer direct: vul het formulier in of bel 0299 320987

  De heer Mevrouw
Naam: *
Adres: *
Postcode: *
Woonplaats: *
Telefoon: *
Email: *
 
Toelichting:
 
  beantwoord mijn vraag via email
neem telefonisch contact met mij op