Toegangscontrole van Paxton » MolSier levert, installeert en onderhoudt complete systemen

Met geavanceerde toegangscontrole-systemen van Paxton biedt MolSier u gecentraliseerd beheer en controle over gebouwen met één tot honderden deuren en tot duizenden gebruikers. U bepaalt welke personen toegang krijgen tot welke ruimtes en faciliteiten. Toegangsrechten voor groepen of individuen kunnen worden geconfigureerd op basis van bijvoorbeeld functies of werktijden. Identificatie geschiedt door middel van de bekende ID-cards, maar ook vingerafdruk of het menselijk oog (iris).

Toegangscontrole van A tot Z geregeld
MolSier ontwerpt, levert en installeert complete toegangscontrole-systemen, biedt technische ondersteuning waar nodig en verzorgt periodiek onderhoud inclusief software-updates. MolSier levert vanzelfsprekend alle hardware; van ID-kaarten en pas-lezers tot scanners voor biometrische herkenning en vergrendelaars voor deuren, slagbomen, hekwerken en liften.

Toegangscontrole is maatwerk
MolSier ontwikkelt maatwerk oplossingen voor uw toegangscontrole. Afgestemd op en in combinatie met andere veiligheidsaspecten binnen het integrale veiligheidsplan, zoals camerabewaking, alarminstallaties en video-phones. Tevens kunnen geautomatiseerde acties worden geprogrammeerd in geval van calamiteiten. Denk hierbij aan een complete lockdown bij het indrukken van een paniekknop of een volledige openstelling bij het afgaan van een brandalarm.

Paxton, sinds 1985 gespecialiseerd in toegangscontrole
MolSier werkt voornamelijk met systemen van Paxton, wereldwijd marktleider in toegangscontrole. Met 12 vestigingen verspreid over de Verenigde Staten, Europa, Afrika en het Midden Oosten en distributie in meer dan 60 landen is Paxton één van de toonaangevende merken op het gebied van intelligente toegangscontrole-systemen.


Toegangscontrole verhoogt veiligheid en kan kosten verlagen
MolSier creëert meerwaarde voor de algehele veiligheid binnen middelgrote utiliteitsgebouwen zoals hotels, scholen, verzorgingstehuizen, wooncomplexen, gemeente- en overheidsgebouwen. Bovendien kan een goed geïmplementeerd systeem voor toegangscontrole resulteren in een kosten-reductie!

Meer weten over toegangscontrole van MolSier?
Wilt u meer informatie over onze oplossingen voor toegangscontrole? Wilt u persoonlijk advies m.b.t. de toegangscontrole binnen uw gebouwen? MolSier stelt voor u een doortimmerd plan van aanpak samen! Stuur ons een email, vul onderstaand contactformulier in of bel 0299-320987 / 06-30392766 / 06-30392787. 
Reageer direct: vul het formulier in of bel 0299 320987

  De heer Mevrouw
Naam: *
Adres: *
Postcode: *
Woonplaats: *
Telefoon: *
Email: *
 
Toelichting:
 
  beantwoord mijn vraag via email
neem telefonisch contact met mij op