Verlichting & Elektra: MolSier maakt voor u een plan van aanpak

MolSier ontwerpt, levert, installeert en onderhoudt uw complete elektrotechnische installatie. In onze showroom presenteren wij u schakelmateriaal en verlichting van diverse merken en bespreken we met u de vele mogelijkheden. Zo bieden wij u een compleet plan van aanpak. Geheel afgestemd op uw wensen en budget. Extra kosten worden voorkomen, op korte én lange termijn. Want MolSier kijkt namelijk verder, naar zaken die u zelf vaak over het hoofd ziet. Denk hierbij aan;

  • Aanbrengen van ‘loze’ leidingen in wanden en plafonds, die in de toekomst gebruikt kunnen worden voor bijvoorbeeld airco, zonwering, alarm of tuinverlichting. Zo voorkomt u toekomstig hak- en breekwerk en lelijke, onveilige verlengsnoeren.
  • Advies over locaties van lichtpunten, stopcontacten, internet- en speakeraansluitingen, etc, etc.
  • Advies over energie-zuinige oplossingen, zoals LED-verlichting.

Bij ‘elektra’ denkt u waarschijnlijk aan stopcontacten en een aantal schakelaars die de verlichting doen branden. Maar er zijn tegenwoordig onbeperkt mogelijkheden om zaken als veiligheid, energieverbruik en comfort te verbeteren. Zowel bij u thuis als op de werkvloer. Met deze zogenaamde domotica-installaties regelt u verlichting, temperatuur, zonwering, camera, intercom en alarm vanuit één centraal punt.


Om tot een juiste keuze te komen kunnen wij u hierin op een goede en eerlijke manier adviseren, waarbij voorop staat dat u erop kunt vertrouwen dat de installatie die wij aanbieden een betrouwbare investering is voor de toekomst.

Meer weten? Bel 0299-320987 en maak een vrijblijvende afspraak of vul het onderstaande formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
Reageer direct: vul het formulier in of bel 0299 320987

  De heer Mevrouw
Naam: *
Adres: *
Postcode: *
Woonplaats: *
Telefoon: *
Email: *
 
Toelichting:
 
  beantwoord mijn vraag via email
neem telefonisch contact met mij op